Klein ontkiemd, groots gerealiseerd

Menu Gourmand | ‘Relais & Châteaux’

Fingerfood

Amuses

Hamachi & ganzenlever
Appel | groene curry | selderij | € 38

Schelvis
 Gillardeau oester | passievrucht | bieslook | € 33 / € 48
supplement kaviaar € 3,50 per gram
 
K
reeft
Edamame | Lapsang Souchong | papaya | bergamot |  € 46 

Dombes Eend
Mole | rode biet | kersrozijnen | € 44
en /of
Pyreneeën lam
Couscous | citroen yoghurt | specerijen | oesterzwam |   € 56
supplement € 15,-

Ganzenlever
Yuzu | gember | hazelnoot |  € 37

Aardpeer
Peer | chocolade | klaverzuring |  € 19

Vinatage soja
Pruimen | sesam | gepofte granen | € 19

 

Prijs Menu ‘Gourmand’:
8 – gangen: €  145 
7 – gangen: €  125 | zonder lam of eend
6 – gangen: €  99   | zonder lam of eend en ganzenlever
5 – gangen: € 83    | zonder lam of eend, kreeft en ganzenlever
4 – gangen: € 69    | zonder lam of eend, kreeft, vintage soja en ganzenlever

Supplement Kaaschariot | Selectie van artisanale kazen: € 22
Kaaschariot als alternatief voor dessert: € 15


Menu ‘Signature’

Fingerfood

Amuses

Langoustines ( koud-warm )
Noordzee krab | groene paprika | tandoori masala | kokos | € 55

Tarbot
Ganzenlever | miso | gerookte paling | postelein | € 49 / € 59
 
Gillardeau Oester
Appel | rettich | vin jaune | bieslook | € 35
supplement kaviaar € 3,50 per gram 

Anjou duif      
Schorseneren | rode kool | mosterdfruit | vijgen |  € 54

Ganzenlever
Yuzu | gember | hazelnoot | € 37

Salade Waldorf
Selderij | appel | rozijnen | walnoten | € 19

Truffel
Chocolade | truffel | melk | bruine boter | € 19

Prijs Menu ‘Signature’:
7 – gangen: € 150 
6 – gangen: € 135 | zonder truffel 
5 – gangen: € 110 | zonder gillardeau oester en truffel

4 – gangen: €  95  | zonder gillardeau oester, ganzenlever en truffel

Supplement Kaaschariot | Selectie van artisanale kazen: € 22
Kaaschariot als alternatief voor dessert: € 15


Lunchmenu ‘La Source’

Fingerfood

Amuses

Hamachi & ganzenlever
Appel | groene curry | selderij

Schelvis
Gillardeau oester | passievrucht | bieslook
Supplement kaviaar € 3,50 per gram
of
Pyreneeën lam
Couscous | citroen yoghurt | specerijen | oesterzwam
supplement € 15,-

Truffel
Chocolade | truffel | melk | bruine boter

Prijs Lunchmenu ‘La Source’:
3-gangen: € 49 

 

Menu’s worden enkel per tafel geserveerd.
Wijzigingen in menu’s of gerechten resulteren in een supplement.
We houden rekening met uw dieet, geloofs- of levensovertuiging.
Bent u allergisch aan allergenen, meld het aan uw gastvrouw/gastheer.

Restaurant La Source : zaterdagmiddag, zondag en maandag gesloten