Klein ontkiemd, groots gerealiseerd

Menu Gourmand | ‘Relais & Châteaux’

Fingerfood

Amuses

St. Jacobschelpen
Zee-egel | selderij |appel | buikspek | € 34
supplement kaviaar € 3,50 per gram

Zeetong
Peterselie | comté | truffel | €44 / € 56
 
Zeebaars & kreeft
Thai curry | basilicum | bergamot | kokos | € 46 / € 58

Patrijs
Eekhoorntjesbrood | aardpeer | hazelnoot | € 41
en /of
Ree
Whoami pompoen | bos ui | groene peper | € 57 supplement € 15

Piña Colada
Ananas | kokos | rum | limoen | € 19

Chocolade
Banaan | yuzu | sesam | € 19

 

Prijs Menu ‘Gourmand’:
4 – gangen: €  69 | Zeebaars, Piña Colada & patrijs of ree vervalt
5 – gangen: €  83 | Zeebaars & patrijs of ree vervalt
6 – gangen: €  99 | Patrijs of ree vervalt
7 – gangen € 125 |

Supplement Kaaschariot | Selectie van artisanale kazen: € 22
Kaaschariot als alternatief voor dessert: € 15


Menu ‘Signature’

Fingerfood

Amuses

Langoustines ( koud-warm )
Noordzee krab | groene paprika | tandoori masala | kokos | € 49

Tarbot
Ganzenlever | miso | gerookte paling | postelein | € 49 / € 59
 
Gillardeau Oester
Appel | rettich | vin jaune | bieslook | € 35
supplement kaviaar € 3,50 per gram 

Anjou duif      
Pistache | spitskool | eekhoorntjesbrood | € 54

Ganzenlever
Yuzu | gember | hazelnoot | € 37

Salade Waldorf
Selderij | appel | rozijnen | walnoten | € 19

Truffel
Chocolade | truffel | melk | bruine boter | € 19

Prijs Menu ‘Signature’:
4 – gangen: €   95 | Gillardeau oester, ganzenlever en truffel vervalt
5 – gangen: € 110 | Gillardeau oester en truffel vervalt
6 – gangen: € 130 | Truffel vervalt
7 – gangen: € 145 |

Supplement Kaaschariot | Selectie van artisanale kazen: € 22
Kaaschariot als alternatief voor dessert: € 15


 Lunchmenu ‘La Source’

Fingerfood

Amuses

St. Jacobschelpen
Zee-egel | selderij | appel | buikspek
supplement kaviaar € 3,50 per gram 

Patrijs
Eekhoorntjesbrood | aardpeer | hazelnoot
en /of
Ree

Whoami pompoen | bos ui | groene peper
supplement € 15

Chocolade
Banaan | yuzu | sesam

Prijs Lunchmenu ‘La Source’:
3-gangen: € 49 

 

Menu’s worden enkel per tafel geserveerd.
Wijzigingen in menu’s of gerechten resulteren in een supplement.
We houden rekening met uw dieet, geloofs- of levensovertuiging.
Bent u allergisch aan allergenen, meld het aan uw gastvrouw/gastheer.

Restaurant La Source : zaterdagmiddag, zondag en maandag gesloten