Op de hoogte blijven

Gault&Millau: Team La Source fier op extra punt!

Publicatiedatum: 15 november 2013

In de jongste versie van Gault&Millau Belux beoordelen de inspecteurs Restaurant La Source met 16/20. In 2012 mocht het ambitieuze team van La Source zich reeds verheugen op een stijging van 14/20 naar 15/20.

Volgens Gault&Millau voegt Restaurant La Source zich hierdoor bij de beste 7 restaurants van Limburg.

Gault&Millau:

Hier kom je niet enkel om te eten. Elk tafelmoment is een echte beleving op zich. De oprijlaan, de met bomen omzoomde parking, het prachtige gebouw dat niet zonder reden de titel van ‘Relais & Châteaux’ mag dragen en de superbe tuin waar je tijdens de mooie dagen kan lunchen, dit alles draagt bij tot ieders plezier. Zonder de uitzonderlijke bediening van Bianca Harteman te vergeten, zij is een gastvrouw uit duizend. In de keuken nam Ralf Berendsen de leiding over het fornuis over. Dat mag geweten worden. Als eerste voorgerecht speelt langoustine een duet met Noordzeekrab rond een beetje avocado, wortelen, sinaasappelen en miso. Het is een schitterend festival van smaken en versheid. Een wauw-effect is er ook bij de Anjou duif die op de barbecue nog bloedrood werd gegrild en die in twee gangen op het bord kwam. Dit is een adres om zonder twijfel te volgen.

We bevestigen de tweede koksmuts door een extra punt toe te voegen.

Chef Ralf Berendsen van La Source: 

‘Wat een super beoordeling voor ons complete team. Een prachtige waardering na een jaar keihard werken, kritisch zijn en steeds verfijnen en verbeteren voor onze gasten. Deze beoordeling geeft alle energie om er nog een schepje bovenop te doen. Ik ben Gault&Millau enorm dankbaar!’

Restaurant La Source maakt deel uit van de Relais & Chateaux Hostellerie La Butte aux Bois****+ te Lanaken.